Kennel Upwards

Labradorinnoutajan omistaja v:sta 1982 ja kasvattaja v:sta 1992, CV

Ihannelabradorini on terve, hyvähermoinen, älykäs, kiltti, toiminnanhaluinen, toimii metsällä, on rakenteeltaan tehtäväänsä sopiva ja ulkomuodoltaan kaunis katsella sekä toimii reippaasti ja iloisesti hyvässä yhteistyössä ohjaajansa kanssa (vaikka onkin perheen lemmikki). Kasvatustyöni virallisiin tuloksiin voi tutustua KoiraNetissä ja kasvattamiini pentueisiin/pentuihin pääsee parhaiten kasvatit-sivulta. Pennut syntyvät kotonamme (ks. kartta), jossa koirilla on tilaa temmeltää.. Suomen Kennelliitto myönsi minulle kasvatustyöstäni Lauri Vuolasvirta-palkinnon v. 2007, joka oli 7. labradorikasvattajalle myönnetty palkinto.

"Omistaa labradori" = elämäntapa, jossa koirat ovat läsnä: Talvella/alkuvuodesta odotan koiravaljakon vauhdittamia hiihtoretkiä (joko auringon, otsalampun tai kuun valossa). Keväällä retkeillään, treenataan ja starttaillaan, jos siltä tuntuu (esim. näyttelyissä tai kokeissa). Kesällä uidaan ja leikitään, koetaan kesäleirit ja nautitaan lomasta ja lämmöstä. Syksy on sesonkiaikaa: kyyhkystystä, sorsastusta, kanalinnustusta - voi saalis olla marjoja tai sieniäkin. Ympäri vuoden ollaan valmiina jäljestämään haavoittuneita hirvieläimiä. Motto: Tärkeintä ei ole niinkään ole perille tulo, vaan matka... (- etenkin sosiaalisessa ja huumorintajuisessa noutajaseurassa). Koiramaiseen elämäämme voi tutustua tarkemmin Uppis-Kerhon sivuilla.

Labradori on metsästyskoira Koiranäyttelyistä saa arvion koiran rodunomaisesta ulkomuodosta ja rakenteesta Pastellityö Amandasta .- Taidetta tilauksesta (Ks "Art Gallery")